"Като резултат до втория гол не беше лесно. След втория

...
"Като резултат до втория гол не беше лесно. След втория
Коментари Харесай

Стамен Белчев: С малки изключения съм доволен от всички

"Като резултат до втория гол не беше елементарно. След втория гол нещата си пристигнаха на място и по-добрият и по-класният тим победи. Днес заслужавахме изцяло да победим. По време на самия мач додах директиви, че не може да играем единствено вляво, а да се опитаме да натоварим еднообразно и двата фланга ", съобщи старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след успеха над Несебър с 4:1 в 1/16-финалите в шампионата за Купата на България.

"Доволен съм. С дребни изключения съм удовлетворен от всички. Щом са футболисти на ЦСКА би трябвало да са подготвени във всеки едни миг. Имаше на моменти през второто полувреме разпределяне. Другото, което ме тормози са статични положения, при които имахме проблеми през днешния ден ", сподели Белчев, а за Кевин Кубемба, той съобщи:

"Той е един страховит футболист и човек. Мисля, че занапред положителните му дни в ЦСКА предстоят. Двамата с Каранга са страхотни футболисти за ЦСКА. Да, в този момент Каранга вкарва съвсем във всеки мач, само че Кевин е подготвен и знам, че когато реша, мога да го употребявам. Имаме страхотни нападатели. "

"Барт е подготвен, той до последно игра мачове в Румъния.

Надяваме се Раул Лое в най-скоро време да натрупа още игрови минути и да бъде потребен ", разяснява Стамен Белчев, а запитан за Кирил Десподов и обстоятелството, че още веднъж той не запомна титуляр, треньорът отговори:

"Няма какво да разясняваме. Трябва да се съобрази с това Киро. Имам нещо поради. "

"Имаме още два дни до мача с Дунав. Надявам се да нямаме травми. Имаме футболисти, които са подготвени във всеки един миг да покажат какво могат. Дунав е същият отбор от предходната година. Това, че нямат резултати, не би трябвало да се подценяват. Във всеки мач могат да ти създадат пакост, в случай че подходиш несериозно. Аз се тормозя от нашите футболисти, не от съперника. За мотивация не би трябвало да се приказва, когато си футболист на ЦСКА ", приключи Стамен Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР