Като представител на обслужването на клиенти на непълно работно време

...
Като представител на обслужването на клиенти на непълно работно време
Коментари Харесай

Южните законодатели преосмислят дългогодишното противопоставяне на разширяването на Medicaid

Като представител на обслужването на клиенти на ненапълно работно време Джолийн Дайбас печели по-малко от 15 000 $ годишно, което е под федералното равнище на беднотия и е прекомерно ниско, с цел да дава отговор на условията субсидирана здравна застраховка на пазара на Obamacare.

Дибас, на 53 години, също не дава отговор на изискванията за Medicaid в родния си щат Алабама, тъй като не дава отговор на условията на програмата. Вместо това тя изпада в дефицит на покритие и е изправена пред стотици долари на месец заплащания от джоба си, сподели тя, с цел да ръководи голям брой хронични здравословни положения.

„ Чувствам се, че пребивавам в положение това не ме е грижа за мен “, сподели Дайбас, гражданин на Сараланд, предградие на Мобайл.

Разширяването на Medicaid от Закона за налични грижи, държавната стратегия за здравно обезпечаване за хора с ниски приходи или с увреждания.

Но законодателите в Алабама и някои други южни щати преразглеждат своята съпротива в светлината на мощната социална поддръжка за ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР