Като председател на СИК Берлин-2 той съобщи за проблем с

...
Като председател на СИК Берлин-2 той съобщи за проблем с
Коментари Харесай

Берлин-2: Проблем с машината наложи да преминем към гласуване с хартия

Като ръководител на СИК Берлин-2 той заяви за проблем с машината в нея, което е наложило да прекратят този вид гласоподаване. Почти незабавно са минали напълно към гласоподаване на хартия и досега в нея правото си на избор са упражнили близо 400 души.

 

" Проблемът беше обвързван с машинната бюлетина, която не се отпечатваше напълно и нямаше по какъв начин да се регистрира вярно вотът, по отношение на пуснатата квитанция в урната. "

 

Що се отнася до настройките на гласоподавателите, Валентин е безапелационен:

" Всички идват с вярата скоро да не се виждаме отново по същия мотив. Надяват се да настъпи такава смяна, която да докара до непоклатимост и демократично определено държавно управление. "

 

Сънародникът ни изрази удовлетворение и от обстоятелството, че всички членове на секционните гласоподаватели комисии в Берлин са пристигнали в точния момент с дребни закъснения.

 

В една от секциите в немската столица през днешния ден се чака да гласоподават и обичаните български артисти Юлиян Вергов, Моньо Монев и Иван Радоев, които довечера гостуват там със своя театър " Кафе с рекламация ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР