Като практичен и модерен метод за изграждане на най-различни сгради,

...
Като практичен и модерен метод за изграждане на най-различни сгради,
Коментари Харесай

Монолитно или сглобяемо строителство? Защо да изберем сглобяеми къщи.

Като удобен и съвременен способ за създаване на най-различни здания, сглобяемите структури към този момент се постановиха в актуалното строителство.
от авансово готови дървени, железни и стоманени структури, а в последно време и от бетон и стоманобетон, дава отлични благоприятни условия за строителните бизнесмени и потребителите.
Качеството на този различен способ на строителство се усъвършенства от ден на ден и става все по-привлекателен за бизнеса и за клиентите.
При съмнение сред сглобяемо и монолитно строителство, решаваща роля за избор на сглобяемото строителство имат следните негови преимущества:
Изпълнение в къси периоди Конструкциите не се нуждаят от в допълнение култивиране и това дава опция за елементарен и бърз монтаж на обособените детайли когато и да е на годината. Освен това, повърхностите са гладки и постройката има вярна геометрия.
По-ниски разноски Разходите за градежа и довършителните работи са по-ниски с до 25%, а за поддръжка – до 70%. Тъй като срокът за осъществяване е къс, технологията е ефикасна, а качеството на вложените материали е тествано авансово, рискът на вложените вложения също е най-малък.
По-стриктен първокласен надзор В множеството случаи стандартното строителство на къщи се прави от нискоквалифицирани служащи, даже без да се реализира надзор от архитект. Конструкциите и, употребявани при сглобяемото строителство, се създават в следена и автоматизирана заводска среда, което обезпечава високо качество на продукта. Присъствието на проектанта при сглобяването им е наложително.
Висока резистентност против заметресение
Сглобяемите структури са здрави и леки, приспособяват се по-лесно към спецификата на терена, което ги прави по-устойчиви на земетръси и свлачища.
Енергоефективност Поради положителната си изолираност – 20-40 см, постройките на сглобяемото строителство имат отлични енергоспестяващи индикатори по отношение на отопление и изстудяване.
Гарантирана топло и шумоизолация Качеството на структурите дава отговор на европейските стандарти за топло и звукоизолация.
Устойчивост на вредители Сглобяемото строителство си служи с материали, устойчиви на плесени, гъби, инсекти и други Дървените структури се обработват профилактично по безопасен за индивида метод, а останалите са напълно неподатливи на вредители..
Сухо строителство Строителството без остатъчна влага прави постройките по-леки от обичайните и икономисва до 70% от времето за градеж. При този способ на градеж се генерира и доста малко боклук.
Пожароустойчивост Металните, стоманените и бетонните структури са устойчиви на огън в по-голяма степен.
Дълъг експлоатационен живот При вярна поддръжка постройките на сглобяемото строителство може да устоят десетки  години. Стандартната гаранция на структурата е 50 година
Лесна поддръжка и ремонт Всички структури се поддържат елементарно и от време на време е задоволителна единствено подмяната на  частта, която е аварирала. Стоманените структури даже не се нуждаят от в допълнение обработка и поддръжка.
Екологичност и преработване
Въздействието на сглобяемото строителство върху околната среда е лимитирано. Ако главният материал е дървесината, тя се засажда и отглежда единствено за строителство и при преработване се употребява още веднъж.
При стоманените структури над 80% от детайлите се рециклират, а близо 10% се влагат в нови структури непосредствено.
Възможност за ексцентрични архитектурни решения Използването на разнородни архитектурни решения е гъвкава градивна опция, която придава на постройката по-голяма характерност.
Сглобяемото строителство от дълго време се е утвърдило като различен вид на стандартното. То се развива непрекъснато и към този момент е освен мода, само че и улеснение, и добра инвестиция.
Повече информация за разнообразни типове сглобяеми къщи, фургони за живеене и други разновидности за сглобяемо строителство, вижте в уеб страницата на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР