Като по команда сутрешните блокове на Нова телевизия и бТВ

...
Като по команда сутрешните блокове на Нова телевизия и бТВ
Коментари Харесай

Скандално! Ани Цолова пак със слугинаж в полза на Цветан Василев!

Като по команда утринните блокове на Нова телевизия и бТВ отразиха „ митинга “ на група служащи от компания „ ЕМКО “, благосъстоятелност на скандалния оръжеен търговец Емилиян Гебрев. Хората „ стачкуват “, тъй като страната е установила нарушавания в съхранението на муниции, което е послужило като съображение на Междуведомствения съвет по отбранителна промишленост да бъде краткотрайно спрян лиценза на компанията за търговия, до оправяне на нередностите.

Вместо обаче да задава въпроси по кое време ще бъдат отстранени нарушаванията, за които никой не спори, че са позволени и могат да доведат до човешки жертви и кой е отговорен за тези нарушавания – притежателят на предприятието Гебрев или някой различен, Цолова извърши следващата поръчка на кукловодите си в слушалката, да спомене най-малко 5 пъти имената на Цветан Василев и Делян Пеевски, и да пита, както шефът на цеха Славчо Димиев, по този начин и министърът на стопанската система Караниколов, дали пък инцидентно Пеевски не бил дежурният провинен и за тази обстановка.

Караниколов обаче не влезе в схемата на Цолова и сподели ясно – оправете по най-бързия метод нарушаванията и връщаме незабавно лиценза.

Цолова, помниш ли гърмежите на „ Петолъчката “ и във военния цех „ Миджур “, при които починаха толкоз почтени хора, деца останаха сираци, а майки – без синове и дъщери?
И в този момент ли страната би трябвало да си затвори очите, а Междуведомственият съвет да си трае за тези нарушавания, щом „ ЕМКО “ е благосъстоятелност на Емилиян Гебрев, чийто имидж лъскат от заран до вечер медиите-бухалки от кръга „ Капитал “.

И то единствено тъй като Гебрев е доближен до Цветан Василев, двамата желаят да откраднат „ Дунарит “, чиито акции КОНПИ е запорирала, а Иво Прокопиев счита това за богоугодно дело?

Или всеки, който нарушава закона, в случай че има разполагаем 200-300 служащия, които да уплаши, че ще останат без работа, би трябвало да бъде опрощение от страната? Значи нарушаваш закона, вадиш служащи на митинг и си оправдан. Проста работа. А когато медийните бухалки на Прокопиев и слугинажа му от бТВ и Нова се включат – става очевидно и лесна работа.
И това в случай че е „ публицистика “, здраве му кажи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР