Като нулеви определи шансовете на БСП да състави кабинет с

...
Като нулеви определи шансовете на БСП да състави кабинет с
Коментари Харесай

Костадинов: Нулеви са шансовете на БСП да състави кабинет с третия мандат

Като нулеви дефинира възможностите на Българска социалистическа партия да сформира кабинет с третия мандат водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той беше безапелационен, че не би се явил на обща среща с водачите на парламентарно показаните партии, а единствено на двустранна.

" Защото просто няма по какъв начин да стане, защото има взаимно изключващи се политически сили, които са декларирали до момента, че няма по какъв начин да влязат в държавно управление, в случай че взе участие другата и така нататък Освен в случай че, несъмнено, не станем очевидци на постоянно срещащото се в българската родна политическа фауна събитие, наречено политическо блудничество -  това няма да изненада, единствено че мисля, че и това няма да се случи, тъй като към този момент обществото е наясно с това, че отиваме на избори и едно такова държавно управление по-скоро би било самоубийство за тези, които вземат участие в него ", означи Костадинов по отношение на възможностите за съставяне на кабинет с третия мандат.

От " Възраждане " упорстват Българска социалистическа партия да даде 21 подписа, с цел да може да се свика референдум за опазване на българския лев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР