Като настояща американска колония ще се позова на Петата поправка

...
Като настояща американска колония ще се позова на Петата поправка
Коментари Харесай

Изгониха Расате от тв студио: позова се Конституцията на САЩ, която му давала право да не отговаря |

Като сегашна американска колония ще се базира на Петата корекция от Конституцията на Съединени американски щати, която ми дава право да не давам изказвания, които биха ме обвинили в осъществяване на закононарушение. 

Така претендентът за президент Боян Расате разяснява пред Нова ТВ. Хора, които са участвали на събитие в събота, настояват, че към 17:30 ч. тогава десетина мъже, предвождани от Расате на нахлули в центъра и са - Глория Филипова. Според Филипова това е бил точно Расате. 

" Последните два-три дни медиите и едни избрани кръгове вият като чакали, че било станало нещо кой знае какво. Какво е станало в действителност - две маси и три рафта са били счупени ", сподели очевидно раздразненият от въпросите Расате.

В този миг водещият Виктор Николаев се намеси и сподели, че прекъсват, тъй като в случай че Расате желае да взе участие, ще би трябвало да дава отговор на въпросите. Кандидат-президентът отвърна, че не е на разпит: " Имате упования, че ще кажа нещо, с което да се обвиня и което да бъде употребявано против мен ". След това отхвърли да е взел участие в нападението и чупенето на мебели в офиса. Според него публицистите го " въртят на еднакъв въпрос ", сякаш са го извикали на " приятелски съд или на инквизиция ".

" Опитайте се да разберете друго - доста добре знаете какво се случва на тези места, само че си затваряте очите ", обърна се той към водещите, след което Николаев помоли Расате да напусне студиото, тъй като е отишъл, с цел да " си прави предизборна реклама ". Расате се ядоса, обиди водещите. Били " обикновени " и се излагали пред хората. Изправи се и се разкрещя, като стартира да демонстрира флаери.

Така присъединяване му завърши.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР