Като министър на отбраната съм лобист българският данъкоплатец да си

...
Като министър на отбраната съм лобист българският данъкоплатец да си
Коментари Харесай

Карачанов: Като министър на отбраната съм лобист на българския данъкоплатец

Като министър на защитата съм лобист българският поданик да си похарчи парите за нещо, което си коства, а не за нещо, от което някой различен ще завоюва и ще си постави пари в джоба, сподели през днешния ден по Би Ти Ви вицепремиерът и министър на защитата Красимир Карачанов. Той добави, че желае авиацията да има надеждна техника.

Министърът посочи, че позицията му е, за покупката на нов аероплан при преференциални условия. " Това не значи, че би трябвало да зарежем това, което имаме като авиация. Има 19 МиГ-29, като 15 от тях могат да се възстановят и работят. Но авиацията не е единствено изтребители, тя е и бомбардировачи. Има 14 бомбардировачи Су-25, които са отлични и евтини за поддръжка, само че от тях летят 4 ", сподели още Каракачанов.

Защити включването на армията в залавянето на палач

В отговор на въпрос, той разгласи, че няма проблеми с президента Румен Радев, без значение, че е излъчен от друга партия. Каракачанов отбрани включването на части от армията в издирването на причинител на ликвидиране, като изясни, че е ставало дума за охранител, който сполучливо се е укривал и е бил рисков.

" Армията би трябвало да взе участие в опазването на публичния ред. Няма нищо нелегално във включването и в акцията и учредения за терзания ", акцентира военният министър. Той изясни, че е бил в чужбина и не се е срещнал с писмото на президента, който като висш главнокомандващ желае пояснения за включването на армията полицейска интервенция.

Красимир Каракачанов поддържа акциите на сътрудника си Валери Симеонов против шума в курорти, като разгласи, че би трябвало да има ред.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР