Като минат едни местни изброи и всеки се прави на

...
Като минат едни местни изброи и всеки се прави на
Коментари Харесай

Каракачанов: Беше грешка, че Джамбазки не е атакува Фандъкова

Като минат едни локални изброи и всеки се прави на победител. Конкретно, в случай че приказваме за резултатите на Вътрешна македонска революционна организация, моите заключения са, че те са положителни, разяснява вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в сряда пред Нова телевизия.

Той изрази разочарованието си от резултата на кандидат-кмета на Вътрешна македонска революционна организация в София Ангел Джамбазки, който взе по-малко от 4% и се класира пети. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация отдава това на нападките против техния претендент от страна на досегашния съдружен сътрудник Волен Сидеров, както и на това, че Джамбазки не е атакувал кмета Йорданка Фандъкова, кандидатка на ГЕРБ за нов мандат.

" Едно от нещата, за което не се сбъднаха моите упования, е София и това си има своето пояснение. Един от претендент за кметовете, който през днешния ден стана общински консултант, от самото начало плюеше персонално. От друга страна, господин Джамбазки се държа извънредно толерантно към досегашния кмет на София. По време на акцията той няколко пъти даже я отбрани. Тогава някои медии започнаха да постановат тезата, че Джамбазки не е опция ", разясни Каракачанов.

Той означи, че съгласно социологически изследвания Джамбазки (втори мандат евродепутат) е един от най-уважаваните политици в България.

" Да, резултатът в София е по-нисък от упованията ни, тъй че тук би трябвало да отчетем грешката си... Грешката ни беше, че ние се опитахме да водим положителна акция, вместо да се концентрираме върху това да нападаме настоящия кмет. За страдание се оказа, че подобен вид акция не работи. Нашето предпочитание за София беше да не влизаме в звук на опетняване и оплюване, а да се опитваме да лансираме позитивните хрумвания, които ние имаме за бъдещето на София ", добави Каракачанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР