Като мъдър бащица Борисов напътства събраните на среща ПП-ДБ -

...
Като мъдър бащица Борисов напътства събраните на среща ПП-ДБ -
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: кандидат-коалиция и един Гешев - кандидат-курбан

Като умен бащица Борисов направлява събраните на среща ПП-ДБ - да преспят, да премислят, единствено и единствено коалиция да има... Е, малко пресоли с това, дето сподели, че Мария Габриел ще взима решенията сама, в случай че стане министър председател.

Всичко това става в един доста динамичен ден, в който 6-има от Висш съдебен съвет, освен това - обърнете внимание - от непоколебимите до оня ден Гешеви хунвейбини от прокуратурата, го предложиха за декапитация. Така, де - обезглавяване... 

Някой би помислил, че макар " изцяло самостоятелния " Висш съдебен съвет, Бойко Борисов просто показва на възможните си политически сътрудници какво може. А очевидно може доста.

Едва ли има подозрение, че при по този начин задаващата се обстановка основният прокурор е курбан. Демонстрираха го и подчинените му, които за 10 дни трансформираха позицията си от " осанна " до " разпни го ".

Владимир Путин даде медал на Елеонора Митрофанова. Отделна тематика е, че орденът е на името, с което ние непринудено сме кръстили най-голямата си черква - " Св. Александър Невски " (която за известно време е била прекръстена " Св. св. Кирил и Методий ", нали знаете).

Някой би помислил, че ни се подиграва...

Почина една от стойностните ни актриси - Емилия Радева.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР