Като изпраща в Украйна тежка военна техника, Германия се превръща

...
Като изпраща в Украйна тежка военна техника, Германия се превръща
Коментари Харесай

Бивш топразузнавач предупреждава: Германия става страна в конфликта с Русия

Като изпраща в Украйна тежка военна техника, Германия се трансформира във воюваща против Русия страна. Това предизвестие насочи в изявление за австрийското електронно издание „ Екнпрес “ Ханс-Георг Маасен - някогашен началник на немската Федерална работа за отбрана на конституцията (контраразузнаването на Германия). 

„ Ако доставяме не лекарства, а оръжие, то, естествено, рискуваме да се окажем участник в спора (в Украйна). Трябва да се разбере, че в този момент се явяваме страна в спора против Русия “, уточни Маасен. 

Той също така изрази безпокойство, че поради доставките на Киев на бронирани машини Германия може да стане цел на съветски офанзиви. 

Маасен означи и че от позиция на конституционните права на индивида Украйна не е свободна страна. „ Украйна не е цитадела на правата на индивида, свободите и мира, каквито има на Запад, даже и немските вестници и политици да ни убеждават в противоположното “, безапелационен е Маасен. 

Заради доставките на бронирани машини на Украйна Германия може да стане цел на съветски офанзиви, предизвести Ханс-Георг Маасен. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР