Като изключим класирането на финала на Лига Европа, вече изминалият

...
Като изключим класирането на финала на Лига Европа, вече изминалият
Коментари Харесай

Ново начало за Арсенал с нови екипи

Като изключим класирането на финала на Лига Европа, към този момент миналият сезон беше цялостен неуспех за Арсенал . За втора поредна година тимът няма да взе участие в Шампионската лига, а за не знаем към този момент коя поредна година не завоюва нито един важен трофей.
 Арсенал подписа със стрийминг компанията на Джей Зи
Арсенал подписа със стрийминг компанията на Джей Зи

До какво ще докара партньорството с Tidal

По този метод казано, обстановката наподобява безнадеждна, само че в действителност не е. Унай Емери съумя да прокара някои от концепциите си и на моменти тимът изглеждаше конкурентно кадърен на тимове като Челси, Манчестър Сити и Ливърпул.

За жал единствено на моменти, само че се надяваме, че това ще се промени през новия сезон. Надяваме се също, че за това ще спомогне и новият екип на Арсенал.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arsenal Official (@arsenal) на Юли 2, 2019 в 2:05 PDT

През миналите пет сезона оборудването на лондончани беше на Puma, само че още в края на предходната година стана ясно, че договорът няма да бъде възобновен. Така през сезон 2019/20 екипите на Арсенал ще бъдат на adidas.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arsenal Official (@arsenal) на Юли 3, 2019 в 4:08 PDT

На пръв взор няма основна смяна в дизайна, само че това не е по този начин. Новите екипи са въодушевени от тези, които тимът употребява при започване на 90-те години на предишния век. Деколтето ще бъде V-образно, а на раменете ще бъдат отличителните линии на adidas.
 Снимка 432139

Естествено, освен мъжките обединения на Арсенал ще носят новия екип, само че и женските. В забвано видео пък виждаме по какъв начин някои от играчите приказват с лондонски акцент, тъй като рекламата и Иън Райт се пробват да ни убедят, че не се раждаш лондончанин, а ставаш подобен.
 Арън Рамзи, Арсенал и едно тежко прощаване
Мазохизмът да си почитател на Арсенал

Арън Рамзи пое по нов път, а почитателите могат единствено да му благодарят

Виждаме и Идрис Елба , който е неприкрит последовател на Арсенал, по какъв начин предлага услугите си и счита, че може да вкара доста голове. Новите екипи са към този момент в продажба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР