Като идвахте у нас, не бяхме терористи - вие сте

...
Като идвахте у нас, не бяхме терористи - вие сте
Коментари Харесай

Бойко Борисов разказа за отношенията си със Слави Трифонов в миналото

" Като идвахте у нас, не бяхме терористи - вие сте съучастници тогава и наказването е едно и също " - по този начин лидерън на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява отхвърли на " ИТН " от лидерски спор преди изборите. Днес зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов отхвърли опцията за сходен конфликт с думите: " Американците с терористи не договарят, ние - също ".

В срещата със симпатизанти във Варна, предавана директно в профила на експремиера във Facebook, той даде още детайлности за връзките си със Слави Трифонов в предишното : " Вие знаете ли когато ме е водил в Учиндол да се изфука пред майка си и сестра си, че сме другари - дружно с дамите си бяхме, аз го возех? Единственият спор, който водихме, беше кой е от по-бедно семейство! ", съобщи Борисов.



Лидерът на ГЕРБ се разгневи за протичащото се с Автомагистрала " Хемус ". " Аз не мога да допускам, че може да са спрели парите за " Хемус ", които ние осигурихме. Тя е значима за Шумен, Търговище, Габрово. Ако има гражданско общество, още на следващия ден би трябвало да излязат... Ако това за Хемус е правилно, недейте да спите. Не стойте и не ги гледайте ", прикани той. И предизвести: " Без " Хемус " в никакъв случай нищо няма да се случи за Северна България. Колко пъти споделях, че в никакъв случай не е имало план за " Хемус " и единствено ГЕРБ ще го направи. Една част е подготвена, несъмнено им е неловко да отидат и да откриват ".

Борисов акцентира, че за 10 години България е достигнала 120 милиарда Брутният вътрешен продукт, с 90% растеж. " Да видя какво друго ще направи Слави, в случай че го вдигне с 30%, шапка му смъквам ", сподели той.

 Снимки: Facebook профил на Бойко Борисов

Бившият министър председател напомни, че единствено преди година страната и светът бяха в смут какво ще се случи поради ковид. " А в този момент ми приказват за Харвард, само че за коронавирус рецесията това на никое място не се учеше. С това ставах и с това лягах - какъв брой са оздравели, умряли и са в лечебни заведения. Обиколих Европа, с помощта на Урсула, Меркел, Макрон в България има 3 милиона ваксини и са от всички най-хубави утвърдени от европейската организация по медикаментите. Но те убиха имунизационния проект, а " Делта " и южноафриканският вид са тук и ще ни удари с жестока мощ ", изрази терзание Борисов.

Той разкритикува служебния кабинет , че няма последователност във връзка с имунизациите и битката с пандемията. " Лято, море и никой не го интересува, а имунизациите към този момент ще са с изминал период на валидност. Доколкото разбрах, те са и отказали да внасят ваксини. Какво мисли Европа? Че Бойко орева всичко за ваксини, а в този момент не вършат нищо. И през тази рецесия преведохме страната без да нарушим в целокупност стопанската система и строителството. Учителите се оправиха прелестно с интернет образованието ", съобщи той.

Борисов похвали лекарите и здравните чиновници. " Медицинските служащи - това е нашата войска, тъй като идните две години ще бъдем във война. Аз обикалях лечебните заведения и видях по какъв начин тези хора не мръднаха. Никъде в Европа нямаше маски, дрехи, всичко си произведохме. И те желаят да ни изчегъртат! ", възмути се някогашният министър председател.

По отношение на идния избор, Борисов попита ЦИК какво пречи да се броят и талончетата в урните. " Машината изкарва 100 дали своят вот ние желаеме да забележим, че и в урната са толкоз. Какво ви пречи да броите машините, а в случай че желаеме да апелираме, какво ще апелираме?! Те желаят както Мадуро открадна изборите и тук да го създадат. Единственият президент, който поддържа Мадуро, беше тъкмо Радев ", съобщи Борисов.

Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви на изборите на 11 юли с бюлетина номер 5

Агитационен материал на ГЕРБ-СДС

Купуването и продаването на гласове е закононарушение
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР