Като главен прокурор не съм имал информация за този човек

...
Като главен прокурор не съм имал информация за този човек
Коментари Харесай

Цацаров: Не познавам Нотариуса, не съм го виждал

" Като основен прокурор не съм имал информация за този човек и групата към него. Не съм имал никакъв интерес такава незаконна активност да има " капак ",, цитирайки думи на арбитър Владислава Цариградска пред краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

" Никога не съм заплашвал съдии. Никога не съм разпореждал да се пускат изявления против арбитър Цариградска ", съобщи още някогашният основен прокурор.

По думите на арбитър Владислава Жариградска, която е била заплашвана от убития Мартин Божанов - Нотариуса, от прокуратурата са се носели флашки към кафяви медии, които да разгласяват текстове срещу нея.

 

" Флашка за обява е занесена персонално от прокуратурата. По това време основен прокурор беше Сотир Цацаров ",

 

Обвиненията на Цариградска са, че има публикации, зад които не стоят хора от съответните редакции, а чиновници на дирекция обществена връзка на прокуратурата. Те организирали цели оскърбителен акции.

 

Цариградска също по този начин назова сработката сред тези " медии ", проведената престъпост и прокуратура " адска машина за очистване на хора и за диригентство на - евентуално - освен правосъдните процеси, евентуално и на политическия живот ".

Пред депутатите от краткотрайната комисия, основана след убийството на Мартин Божанов-Нотариуса по какъв начин през годините са подценявани обстоятелствата и доказателствата, които е давала на прокуратурата. Посочи, че не е била разпитана от арбитър, което значи, че в случай че й се случи нещо, показанията й ще са без значение. Тя не е уведомявана какво се прави по следствието и в качеството си на потърпевш.

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР