Като ги слушам какви глупости говорят, дори не знам следващата

...
Като ги слушам какви глупости говорят, дори не знам следващата
Коментари Харесай

Борисов: За мен сглобката не съществува в момента

Като ги чувам какви нелепости приказват, даже не знам идната седмица дали ще почне Народното събрание. Навсякъде е заречен, че ще направи „ Струма “, „ Хемус “, Велико Търново – Русе, Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Видин. Повече няма да допуснем някой да приказва неистини по наш адрес и по-късно да си затрайваме. Ако нещо се случи положително в този парламент по отношение на еворатлантическата ориентировка, а и в предходния, ще е с помощта на. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Ловеч.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 774
„ Ние внесохме предлагането за РСМ, поехме си пасивите- поехме уговорките за предоставяне на оръжия на Украйна, поехме си пасивите. Направихме законите за превъоръжаването на армията, гласувахме и платихме за първата ескадрила Ф-16, гласувахме втората част. Те в този момент през вчерашния ден са дали своят вот за Страйкърите, без да има решение на Народно събрание, и ще ни вкарат в подобен юридически проблем, единствено да се покажат на някого. Те на всички места мърсуват с всевъзможни партии, всевъзможни обединения, всичко, единствено да е против нас “, разяснява той.

Той разясни още, с цел да спрат спекулациите, тъй като чул даже Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) - по тематиката: „ Истината е, че доста преди изборите за София ние предложихме на ПП-ДБ да се издигне претендент, друг от родата на Държавна сигурност, и да не издига претендент. Казах на да се кандидатира той дори. Сега подкрепяли човек на Путин – в случай, че би трябвало да избираме сред родата на Държавна сигурност и претендент на социалистите. Самият Костов сподели едно време „ Ще гласоподавам, само че с омерзение “.

„ Отиват и приказват по малките екрани неща, които няма да станат. Това ви го давам обещание. били отговорни, че техният зам.-министър отива и мърсува, снима с телефон. Защо? Като сме отговорни, в този момент имате доста ортаци, доста приятели от другите партии. На Атанасов му споделям – когато си беше приятел с, нито за Македония гласоподава, нито за оръжия за Украйна гласоподава, нито за самолети. Сега, като сме дружно, всичко това се гласоподава “, безапелационен е той.

Той предизвести съперниците си да си мерят приказките. „ За мен сглобката не съществува сега “, отсече той.

Той прикани администрацията в Ловеч да не подписва никакви документи, преди да се избере кмет.

„ Те си неодобряват в този момент вътрешен министър, а в това време не желаят да разясняват за какво министър, който нито съм чувал, нито съм виждал, както и заместника на ДАНС, върви с защита. Заедно с проруските партии бранят „ Лукойл “ по всевъзможен начин. Иначе гледаш – 3,30 лева бензина. Забравят, че би трябвало сряда да сме в Народното събрание. С това си държание, с това си безусловно безпринципно държание всичко да е срещу, ще им гледаме сеира. Знам къде са ви приятелите, по какъв начин се завират по кръчми, по вили. Аз не виждам смисъл да се виждам повече с тях. Ще направя заседание на, да преценим има ли потребност да носим дружно отговорност с тях “, сподели още той.

„ Няма да се плашиш “, обърна се той към претендента за кмет на Ловеч Валентина Недялкова. “ Ако се плашиш – няма да го показваш. Издържахме на всичко, ще издържим и на това. Просто те няма на първи тур да са ни били някъде. “



„ Ако изгубим някой град, ще е не тъй като сме по-слаби, а тъй като мърсуват. Ще желаят да им поддържа и бюджет - няма да стане без „ Хемус “ и всичко друго. Няма потребност да се срещаме. След неделя – приятна игра. Ще виждам кой какво прави “, сподели още Борисов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР