Като емпат, вие можете не само да поглъщате емоциите на

...
Като емпат, вие можете не само да поглъщате емоциите на
Коментари Харесай

Бъдете целител, а не просто емпат, който само поглъща чуждата болка

 Като емпат, вие можете освен да поглъщате страстите на хората към вас, само че и да им помогнете да се излекуват.

„ Като емпати, нашето предопределение не е да бъдем гъби или инструмент на някой различен. Трябва да оказваме помощ, насочваме и поддържаме близките ”, Алетея Луна, „ Пробуденият емпат “.

Съзнателно или не, всички хора гълтам и излъчват сила. Персийският стихотворец и мистик приказва за това преди няколко века. Той е вярвал, че поглъщането на енергийните потоци от околния свят се трансформира в тежко задължение за индивида. Много е значимо да се издигнете над бремето си, за можете да погледнете на всичко от другата страна.

Всички сме склонни към съчувствие. Някои от нас са наясно с това, а други не. Това оправдава нашата тревога, комплициране и гамата от смесени страсти, с които се сблъскваме при другарство с избрани хора.

Някои от нас са съумели да се предпазят от тези трептения, до момента в който енергийно сензитивните хора изцяло се отварят за въздействието на външния свят.

Предимството на емпатията се състои в това, че човек може да дефинира наличието на същинска сила у другите хора. Емпатът придобива способността да преценя личността, без да има на разположение никакви доказателства. Той освен ни схваща, само че също по този начин е в положение да изцели както себе си, по този начин и другите.

Тъмната страна на емпатията е това, че състрадателният човек постоянно потъва в положение на безпорядък. Като се има поради голямото количество енергийни потоци в близост, емпатите могат елементарно да се объркат и постоянно да станат жертви на въздействието на негативна сила.

Съществуват обаче ефикасни способи за битка с тази тъмна страна. Като емпат би трябвало да употребявате цялостния си капацитет като целител, с цел да не си навредите в процеса на излекуване на другите.

Ето 5 метода да постигнете това:

1. Бъдете уверени в себе си.

Според Барбара Марсиняк, сега, в който поискате да оставите своя отпечатък във Вселената, започнете да излъчвате личните си трептения, а не да ги приемате от другите.

По този метод можете да измененията каквото си поискате. Но за това ви би трябвало убеденост във вашите качества. Доверете се на себе си. Имате силата да се променяте. Използвайте я.

2. Отървете се от зависимостите.

За да се харесвате на хората, не е нужно да им угаждате. Ако те не ви харесват, в случай че не реагират на вашата сила, тогава въобще няма смисъл да им обръщате внимание.

Може да сте самотни, само че пък имате задоволително мощ да се справите с всичко. Ако сте подвластни от други хора, губите увереността в себе си.

На подсъзнателно равнище сме склонни да се отнасяме добре към всички, без значение какви хора са те. Вярваме, че и те ще бъдат положителни към нас и че приемайки нашата добрина единствено ще ни бъде по-добре. Отървете се от тези мисли.

Всички хора са разнообразни. И тези, които излъчват негативна сила, в никакъв случай няма да ви отвърнат.

3. Бъдете оптимисти. Превърнете негативизма на другите в позитивизъм.

Емпатите, които страдат от ниско самочувствие, елементарно се въздействат от отрицателните страсти на близките. Те гълтам тези страсти в себе си, с цел да почувстват болката на другите. Но вместо да поемате такава болежка, разберете я и открийте позитивната й страна.

Ако нещо се обърка, тогава има други възможности. Търсете позитивни аспекти във всичко. По този метод вие освен ще повдигнете духа си, само че и ще излекувате близък си.

4. Помагайте на другите да намерят мощните си страни.

Въпреки че е доста значимо за един емпат да може да обича себе си, също толкоз значимо е да накара и другите да обичат себе си. Ето по този начин протича целебният развой.

Покажете на хората техните сили и гении, вдъхновете ги да се гордеят със себе си и те ще стартират освен да излъчват позитивна сила, само че и да се научат да гледат на света с оптимизъм.

5. Винаги запазвайте успокоение.

Не изпускайте нервите си, без значение какъв брой стресираща е обстановката. Дори в случай че някой ви принуди да се напрегнете, не забравяйте, че всичко е поправимо и в последна сметка ще се получи.

Не реагирайте и не се тормозете, в противоположен случай това ще сътвори негативни трептения и ще докара до още повече проблеми.

Да станете целител въобще не е мъчно. Просто се концентрирайте върху себе си и позитивното въодушевление на цялата Вселена.

Вие сте доста състрадателни и можете да излекувате света.

esotericblog

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР