Като "чист пиарски ход" определи Иван Гарелов решението на генералния

...
Като "чист пиарски ход" определи Иван Гарелов решението на генералния
Коментари Харесай

Гарелов бесен на Кошлуков, тежко обвинение към шефа на БНТ

Като "чист пиарски ход " дефинира Иван Гарелов решението на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков да върне премията си за телевизионна публицистика "Свети Влас " и да подари паричната й стойност от 15 000 лева на публичната телевизия. "Хубаво е, че връща парите. Очевидно ще ги вложи в акцията за преизбирането му за началник на Българска национална телевизия ", заяде се Гарелов, представен от "24 часа ".

По-рано Кошлуков разгласи решението си във Facebook в символ на митинг против раздадените призове на годишното медийно събитие в "Свети Влас ". Иван Гарелов пък е ръководител на сдружението "Награди за телевизионна публицистика "Свети Влас ".

"БНТ има премия. Получи я Светлана Ганчева за репортажите си при отразяването на войната в Украйна. Тя е доста добър публицист, която взе участие интензивно и в полемиката в Свети Влас по същата тематика - по какъв начин медиите отразяват войната ", сподели Гарелов. По думите му е обикновено да има разлики сред шефовете на малките екрани и едно без значение жури, каквото е журито в състезанието за телевизионна публицистика "Свети Влас ".

Петчленното жури, определило тазгодишните награди, е с ръководител проф. Ивайло Знеполски. Членове са доцент Георги Лозанов, Копринка Червенкова, Антоний Георгиев и Иван Гарелов, който е ръководител на сдружението, което връчва премиите.

Според Кошлуков заслужилите публицисти на Българска национална телевизия са репортерът Александър Марков, който отразяваше войната през цялото време, заяви първи в България, че има война в Украйна, а репортажите му бяха излъчени от десетки малките екрани по света, както и Аделина Радева, водеща на единствения тв спор по време на кандидат-президентската акция, гледан от милион фенове.

Голямата премия "Свети Влас " бе дадена на Мария Цънцарова от бТВ, а специфичната - на Марина Цекова от Нова телевизия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР