Като част от живота му на работеща кралска особа, херцогът

...
Като част от живота му на работеща кралска особа, херцогът
Коментари Харесай

Звездни капризи: Когато принц Хари спи в хотел, изисква това

Като част от живота му на работеща кралска персона, херцогът на Съсекс принц Хари пътува доста. А когато човек пътува доста, последователно научава какво му е нужно, с цел да направи престоя си в хотел малко по-удобен. А може даже да стартира да има специфични условия към хотелите, които посещава.

Когато принц Хари пътува, да вземем за пример, той моли в хотелите, в които отсяда, да не употребяват излишно пластмаса, споделя негов непосредствен другар – аржентинският състезател на поло и модел Начо Фигуерас, представен от британското издание на Harper`s Bazaar.

„ Хари беше в хотела, където прекарахме вечер преди един мач ", загатва в свое изявление Начо пред CBS This Morning: „ Разговаряше с един човек и сподели, че сутринта в кафето му имало нещо пластмасово. А след това като изпратил ризата си, я взел назад с найлонова торба. Така че, подобен човек е. Не обичам да приказвам за това, просто той си е той и те са си те – без пластмаса! ”

Изданието разяснява, че не е несъмнено кого има поради Фигуерас, като споделя „ те ” – дали херцогиня Меган или кралското семейство въобще. Без значение кого тъкмо има поради той, е реалност, че принц Хари не обича ненужно да се замърсява околната среда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР