Кати Дойнова е позната в светските среди с палавите си

...
Кати Дойнова е позната в светските среди с палавите си
Коментари Харесай

"Плюли са ми в устата и други работи": Кати Дойнова и нейните най-разкрепостени откровения

Кати Дойнова е позната в светските среди с палавите си занимания от времето на състезанието " Мис плеймейт ". Мацката имаше упоритости да става ТВ водеща, само че в този момент прави това, което най-добре умее - да предизвика мъжете, а взе участие в състезанието " Мис силикон ".

Виж още: " Аватар 2 " е от през днешния ден в кината в целия свят: чакат доходи от половин милиард през първия уикенд 

Кати описа пред камерата на Vbox7 и шоуто " Отпред и Отзад с Коцето ", че не се тормози от изявите си по еротични състезания. 

По-интересното обаче, че Кати обича да опитва в секса. Понякога го обича недодялан, а различен път избира романтиката. " Всичко зависи от мъжа и настроението ", споделя пред топ коафьора Дойнова. Коцето обаче няма позор и пита непосредствено: " Плюли ли са ти в устата? ", а Кати искрено си сподели, че... да. " Плюли са ми в устата. Страшно секси съм, само че имам доста неуместни истории ", сподели Кати.

Виж още: „ Наричаха ме дебела! “: Дженифър Лорънс с шокиращо откровение 

Мацката сподели, че се е случвало да бъде с мъж, който не е съумяла да възбуди, само че такива ързо ги зарязва, с цел да отиде при " някой, на който му става ", отсече палавата брюнетка. Кати разкри, че е била огромен почитател на аналния секс, само че с времето е спряла.

Интересен факт е, че тазгодишният разбор на Pornhub сочи, че българите най-вече са гледали анален секс в платформата. Е, това изяснява доста, а Кати даде един съвет по какъв начин дамите да изпитват наслаждение от този секс. Малкият трик чуйте във видеото горе.

Виж още: На пазар за мебели и аксесоари: Мечтаният дом на Тина и Миро е на финалната права

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР