Катето Евро е сред най-критикуваните в „България търси талант“! Снощи станахме

...
Катето Евро е сред най-критикуваните в „България търси талант“!
Снощи станахме
Коментари Харесай

Изключват телевизорите заради Катето Евро: Сбръчкана кожа, непоносим смях и нелепи изказвания!

Катето Евро е измежду най-критикуваните в „България търси талант“!
Снощи станахме очевидци на най-слабия полуфинал на „България търси талант“ в историята. Може да се каже, че всички участници се провалиха и с нищо не способстваха за насладата за окото, която чакаха феновете.



Журито обаче за следващ път се провали наедно с участниците. Коментарите и на четиримата бяха много нелепи, като най-вече се отличи Катето Евро.

Много от феновете на шоуто оповестиха, че са изключили тв приемника си точно поради майката на Сашо Кадиев. Не са издържали всичко, което тя показа и словесно, и образно.

Най-много ги е отвратил смехът й. През цялото време Евро се смееше много дразнещо за ушите. Звукът наподобяваше този на кълвач.

Освен това визията на актрисата също бе подложена на рецензии. Мнозина я упрекват, че е прекомерно стара за толкоз доста грим по лицето й.

„Много грозно наподобява Катето с толкоз грим и сбръчкана кожа“ – написа в мрежата Иван Н.

На всичкото от горната страна актрисата провокира отрицателни мнения и с поддръжката си за кучетата, които се оказа, че обича повече от хората. Според нея едно куче е изцяло беззащитно, макар многочислените случаи на набези на кучета над хора.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР