Категорично заявяваме, че сме готови да отстояваме пред обществото репутацията

...
Категорично заявяваме, че сме готови да отстояваме пред обществото репутацията
Коментари Харесай

Булгартабак готви контра-акция, за да отстоява `репутацията и доброто си име`

" Категорично заявяваме, че сме подготвени да отстояваме пред обществото репутацията и положителното име на „ Булгартабак “ и няма да позволим на група манипулатори, „ професионални “ протестъри, финансирани от задгранични фондации, на група „ приватизатори “ на националното благосъстояние, които работят напълно против ползите на обществото, да използват името „ Булгартабак “ за реализиране на нечистите си планове. "

Това се показва в публична позиция на " Булгартабак - Холдинг " АД, подписана от изпълнителните шефове Владимир Жеков и Радослав Рахнев.

" Особено дейна тези дни е политическа партия „ Движение Да България “, отпред с нейния водач Христо Иванов. Свидетели сме на обществено свързване от тяхна страна на името на „ Булгартабак “ с изказвания за контрабанда, присъединяване в нерегламентирани контакти, неразбираема благосъстоятелност, в това число клевета за връзки с терористични организации. Нещо повече, провеждат се среднощни провокации, внасят се писма в Народното събрание, упорства се за привикване на Консултативния съвет за национална сигурност при Президента и други изцяло несъстоятелни дейности " - написа в позицията. В нея се подчертава, че следва " неотложен и съответен отговор ".

Същевременно във вторник вечерта в рекламните блокове на Българска национална телевизия и bTV, незабавно след централните вести, беше изчетено платено известие на " Булгартабак - Холдинг ", което повтаря посланието на формалната позиция в по-съкратен тип.

По-рано през днешния ден стана ясно, че вътрешният министър Валентин Радев е изискал по линия на Интерпол отчета на турската работа за битка с проведената престъпност и контрабандата (KOM), в който написа за " Булгартабак ".

Миналата седмица " Движение Да, България! " внесе в Народното събрание искане за сформиране на анкетна комисия, която да ревизира информацията.

От партията упорстват президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС).

„ Булгартабак “ е проверявано неведнъж от прокуратурата и органите на полицията, в това число и по сигнали, подавани от самото сдружение, при които инспекции името на „ Булгартабак “ в никакъв случай не е било свързвано с данни за присъединяване в нерегламентирани канали за търговия с цигари или с каквито и да са други непозволени дейности, настояват изпълнителните шефове на компанията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР