Категорично няма да се стигне до разпад сред Обединените патриоти“

...
Категорично няма да се стигне до разпад сред Обединените патриоти“
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Патриотите няма да се разпаднат, но може да се явят отделно на евровота

Категорично няма да се стигне до разпад измежду „ Обединените патриоти “ или ръководещата коалиция, ръководството все още въври извънредно безпрепятствено.

Така социологът Андрей Райчев разяснява пред радио " Фокус " напрежението измежду Патриотите.

Според Райчев тримата водачи на " Обединените патриоти " идеологично нямат другия, само че персоналните цели и показа за бъдещето се разминават. Райчев сподели още, че вицепремиерът Валери Симеонов и министър Красимир Каракачанов са заложили на една и съща тактика. „ И двамата са заложили на една и съща концепция, само че те са много разнообразни хора. И двама се държат политически естествено, те не демонстрират някакъв сътворен персонален облик, а и двама са решили да заложат политическото си бъдеще, бидейки такива, каквито са, и в случай че хората ги желаят, да продължат. Особено това се отнася до Валери Симеонов. Той е най-яркият образец от позиция на изказвания, на конфликтност, от време на време и на скандалност. Той смее да влиза до прекаленост в спорове. Но това не е някаква отплата на нещо – „ в случай че ме желаете подобен, аз ще ви ръководя “, това е репликата “, изясни той.

Андрей Райчев смята, че макар неналичието на съществено напрежение измежду обединението на Оперативна програма, е изцяло допустимо на идните европейски избори през 2019 година те да се явят поотделно. " Акцентът в този момент е към европредседателството и извличането на изгоди за страната ни от него, което не допуска съществени политически сътресения`, сподели още социологът.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР