Категорично е потвърдено от ДНК пробата, че 21-годишният Мартин Трифонов

...
Категорично е потвърдено от ДНК пробата, че 21-годишният Мартин Трифонов
Коментари Харесай

Важно доказателство закова изверга Мартин за убийството на малката Кристи

Категорично е доказано от ДНК тестът, че 21-годишният Мартин Трифонов е причинител на ликвидиране на 7-годишната Кристи от село Сотиря. Това заяви окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов, представен от БГНЕС.

Както БЛИЦ заяви, Трифонов е направил цялостни признания пред служебния си бранител. Пред юриста си той обяснил, че е използвал алкохол и енергийни питиета.

Утре сутринта към делото ще бъде присъединена експертна информация от ДНК профила на обвинения. В понеделник ще бъде решено дали съвещанието за гледане на мярката за неотклонение на Мартин Трифонов ще бъде в съда или ще има изнесено съвещание на правосъдния състав.

На арестувания са повдигнати три обвинявания – за блудничество, за обезчестяване и за ликвидиране. Той е настанен в Сливенската болница "Иван Селимински " с огнестрелни рани и строшаване на костите на краката. Състоянието му е устойчиво, без заплаха за живота, съответен е.

Утре в Сливен е разгласен ден на печал, а вечерта от 17 часа пред община Сливен ще се организира бдение в памет на дребната Кристин Георгиева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР