Катедра Аграрна икономика при Икономически университет – Варна организира Юбилейна

...
Катедра Аграрна икономика при Икономически университет – Варна организира Юбилейна
Коментари Харесай

Юбилейна научно-практическа конференция предстои във Варна

 Катедра " Аграрна стопанска система " при Икономически университет – Варна провежда Юбилейна научно-практическа конференция " Агробизнесът и селските региони – стопанска система, нововъведения и напредък “ на 18 юни 2021 година от 10.00 ч. в зала 1. Форумът е във връзка 30-годишнината от основаването на катедра " Аграрна стопанска система “  и е част от събитията, отдадени на 100-годишнината на Икономически университет – Варна, оповестиха от пресслужбата на институцията.

Очаквана публика са представители на водещи научни организации и университети в страната и чужбина, държавната администрация и бизнеса.

Основните акценти ще бъдат сложени върху икономическите провокации и  възможностите  за постигане  на резистентен напредък на аграрния бизнес и селските региони.

Участието във форума може да е присъствено или отдалечено, като на участниците ще бъде предоставена опция за разнообразни формати на показване, дискутиране и шерване на опит и експертиза, положителни индустриални и управнически практики.

ТЕМАТИЧНИ НАПРАВЛЕНИЯ:

Устойчив напредък на агробизнеса;

Иновации и конкурентоспособност на агробизнеса;

Интегрирано развиване на селските райони;

Европейски и национални земеделски политики;

" Зелена “ икономика;

Аграрикономическото образование и реализацията му на процедура.

Заявка за присъединяване

Към конференцията
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР