Катастрофата, която окървави Е-79 край Мездра е много тежка. Както

...
Катастрофата, която окървави Е-79 край Мездра е много тежка. Както
Коментари Харесай

Разтърсващи СНИМКИ 18+ от мелето край Мездра, има хора с окървавени глави, ТИР-ът виси от моста над река Искър

Катастрофата, която окървави Е-79 край Мездра е доста тежка. Както БЛИЦ заяви три коли са се размазали в турски ТИР на моста до Железничарския град.

Автомобилите са пътували в посока София, когато на моста край Мездра са се блъснали в огромната машина, която пътувала към Дунав мост 2. Трите аварирали коли са марка „ Фолксваген “ с румънски регистрации, написа " Булнюз ".

Челният удар бил толкоз мощен, че първата кола е изцяло размазана, а в нея са останали затиснати двама души. В момента екип пожарникари реже ламарините, с цел да извади потърпевшите хора. На мястото на зверската злополука са пристигнали три коли за спешна помощ от Враца и два екипа пожарникари. Едната кола за спешна помощ към този момент пътува към регионалния град с жена и малко дете, които са съществено потърпевши от тежкия конфликт.

В момента другите коли за спешна помощ чакат пожарникарите да извадят потърпевшите от смазаните ламарини на другите коли.
От мощния конфликт камионджията е изгубил надзор над ръководството, блъснал се е в насрещната мантинела и се е забил в парапета на моста, като кабината на возилото сега е надвиснала над река Искър и има възможност всеки миг да падне в реката.

Пътят е изцяло затворен, като за ваденето на тира се чака профилирана техника и се чака трафикът по трасето да бъде блокиран още най-малко 4-5 часа.









ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР