Катастрофална е ситуацията с в , така я определи главният

...
Катастрофална е ситуацията с в , така я определи главният
Коментари Харесай

Катастофална е ситуацията с COVID-19 в Сърбия, спешно заседава кризисният щаб

" Катастрофална " е обстановката с в, по този начин я дефинира основният епидемиолог в страната доктор Предраг Кон. Кризисният щаб се събира на незабавно съвещание, оповестява БГНЕС.
Най-много инфектирани от началото на пандемията са регистрирани в Сърбия за последните 24 часа от началото на пандемията - 6 109. Починалите са 29 души, а 186 пациенти са на респиратори, оповестяват от здравното министерство.
От вторник, 17 ноември, в страната влязоха в действие нови ограничения за ограничение на работата на заведения за хранене, магазини и търговски центрове от 21:00 до 05:00 ч. Нощният превоз в Белград беше спрян.
Експертите споделят, че резултатите от тези ограничения ще бъдат забележими едвам след 10 дни, при изискване, че всички ги съблюдават стриктнои въведените по-рано ограничавания.
Ситуацията обаче се утежнява от ден дневно и съвсем всички болнични заведения се пълнят. Най-трудно е в Белград. Коронавирус леглата там свършиха. От през вчерашния ден, 19 ноември, пациентите с ковид се транспортират до Парачин.
За момента като нови ограничавания се разискват ограничения, свързани с градския превоз. Инфекциозните експерти упорстват да се ограничи броят на пътуващите - алтернативата е дали да се фиксира най-много пътуващи - 25 - 30 души в рейс, или да се търси друго решение, написа „ Вечерне Новости “.
Потенциалната мярка е и в допълнение редуциране на работното време на търговци и в публично хранене  - до 18:00 часа.
Трето ограничаване, което ще прегледа щаба е дали да се усили дистанцията от 2м, която би трябвало да се съблюдава в клубове и магазини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР