Катастрофа с хеликоптер отне живота на 7 души в Италия.

...
Катастрофа с хеликоптер отне живота на 7 души в Италия.
Коментари Харесай

Седем загинали при катастрофа с хеликоптер в Италия

Катастрофа с хеликоптер лиши живота на 7 души в Италия. Последният контакт с хеликоптера е бил в 10:30 ч. сутринта, час откакто той излетява от Острови Тремити към Фоджа. Той изчезва от радарите в региона сред ранг Северо и Априсена, където е имало гръмотевична стихия.

A helicopter crashed in southern Italy on Saturday, killing all seven people on board, including a family of Slovenian tourists, Italian media reported. The helicopter disappeared from radars in Castelpagano di Apricena, a rural area of the Puglia region
➡️

Всичките седем души на борда са да починали. Сред хората в авариралия хеликоптер има и семейство словенски туристи с 13-годишна щерка. Една от жертвите в действителност е 54-годишният Бощян Риглер, механически шеф на основната словенска частна телевизия Pro Plus srl, която има два канала Pop TV и Kanal A. Той е бил на отмора със фамилията си в Пулия.

На борда е бил също Маурицио Де Джироламо, 64-годишен доктор, който се прибирал вкъщи след промяната си на островите Тремити, и двамата водачи на хеликоптера.

Над 40 военни взеха присъединяване в издирването след нещастието, в това число специфичните отдели на ловците от Пулия, които доближиха до най-недостъпните региони на носа Гаргано. Три хеликоптера на карабинерите, прелитаха над целия регион. Причините, довели до нещастието, към момента не са ясни.

Разбилият се хеликоптер принадлежи на компанията " Алидауния ". Компанията ръководи в района Пулия и избавителната работа с хеликоптер. Това е единствената италианска компания, която прави постоянни услуги с хеликоптери за транспорт на пасажери, артикули и поща, повече от 26 години. Собственик е на службите за гражданска отбрана, хеликоптерно избавяне (118) и въздушна кола за спешна помощ от името на обществените администрации в разнообразни райони на Италия.

Собственик е на службите за гражданска отбрана, хеликоптерно избавяне (118) и въздушна кола за спешна помощ от името на обществените администрации в разнообразни райони на Италия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР