Катастрофа с 4-ма загинали на място е станала днес сутринта

...
Катастрофа с 4-ма загинали на място е станала днес сутринта
Коментари Харесай

Ужас! Страшна катастрофа с 4 трупа край Пазарджик

Катастрофа с 4-ма починали на място е станала през днешния ден сутринта сред селата Звъничево и Братаница в Пазарджишка община, удостовери контрольор Петър Соколов от Пътна полиция. В болница е превозена тежко ранена жена, за която има заплаха за живота.

Инцидентът е станал при конфликт на леки коли лада и пежо на третокласен път. Сигналът за него е получен в Пътна полиция към 7 часа. Загинали са двама от пасажерите в ладата и двама от пежото. Ранената жена е пътувал в ладата. Причините за случая се обясняват, сподели контрольор Петър Соколов, като допусна, че това може да са пътните условия и несъобразената скорост. Той прикани водачите доста деликатно да сортират скоростта и дистанцията в натовареното придвижване за празниците.

Според представителя на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов тежката злополука е станала тази заран към 7.00 часа. Сблъскали са се четири транспортни средства. На мястото на случая неотложно са пристигнали екипи на пожарната, полицейски патрули и коли за спешна помощ./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР