Катастрофа е блокирала движението по моста над река Искър край

...
Катастрофа е блокирала движението по моста над река Искър край
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с ТИР и микробус затвори моста над река Искър край Мездра

Катастрофа е блокирала придвижването по моста над река Искър край Мездра, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи -Враца. Ударили са се ТИР и микробус, лидерът на втората машина е превозен в болница с заплаха за живота. Инцидентът е станал тази заран.

Очевидци настояват, че камионът, пътуващ в посока София, е спукал гума, a в резултат на това лидерът е изгубил ръководство и безусловно е помел микробуса. Шофьорът на микробуса е 39-годишният Владко Анакиев, който е от Мездра. При удара колата му е влезнала под камиона и пожарникари са го вадили, заяви организация BulNews. Лекарите във врачанската МБАЛ " Христо Ботев " се борят за живота му.

От Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ)съветват водачите на леки коли да употребяват обходният маршрут по път III-161 - Литаково - Рашково - Радотина - Ребърково - Крета, да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост. Тежкотоварните коли се стопират, като пътуващите в посока Враца изчакват в региона на Ботевград, а пътуващите в посока София - на път I-1 при Враца, показват още от АПИ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР