Каталунските медии засипаха със суперлативи 17-годишното крило на Лас Палмас

...
Каталунските медии засипаха със суперлативи 17-годишното крило на Лас Палмас
Коментари Харесай

В Каталуния се прехласнаха по асистенция в стил “Бербатов” на бъдещ играч на Барселона

Каталунските медии засипаха със суперлативи 17-годишното крило на Лас Палмас Педри, който през идващия сезон ще се причисли към Барселона.

Причината за похвалите по адрес на младия гений стана впечатляващата му асистенция за гола на Рубен Кастро при снощната победа на Лас Палмас с 1:0 над Луго. В 74-ата минута Педри преодоля неприятелски състезател на аутлинията със забележителна техника и подаде топката на непокрития Кастро, който се разписа. От “Спорт” дефинират осъществяването му като такова в жанр “Роналдиньо”, само че асистенцията мощно припомня на тази на Димитър Бербатов за Кристиано Роналдо против Уест Хам през 2008 година, както означават от GiveMeSport.
Lo de Pedri ya se nos va de las manos, que fenómeno pic.twitter.com/mdcbPQgax1
— D A N I (@daniel_rguezsan) June 20, 2020 Запитан след мача за своята асистенция, футболистът разяснява: “Не съм я възнамерявал, просто стана от единствено себе си. Ще би трябвало да я видя по малкия екран, с цел да схвана дали е толкоз добра, колкото го разказват. Съотборниците ми споделиха, че това е едно огромно отиграване. Рубен Кастро пък ми съобщи, че съм направил отиграването на годината”.

През този сезон Педри има 28 мача в Секунда дивисион с три гола и четири асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР