Катаджиите, които хванаха певицата Белослава да шофира пияна, са прецакали

...
Катаджиите, които хванаха певицата Белослава да шофира пияна, са прецакали
Коментари Харесай

Възможен ли е обрат на делото с Белослава?

Катаджиите, които хванаха певицата Белослава да кара пияна, са прецакали делото против нея, научи " Телеграф “.

От Софийската районна прокуратура са изискали от ченгетата всички материали и информации по случая, само че са се хванали за главата, откакто са ги получили.

Под въпрос

Причината за това е дрегерът, на който е духала звездата към 4:30 ч в нощта след рождения си ден в столичния квартал " Княжево ". Според публикуваната информация машинката е отчела 1,25 промила алкохол. В този случай Законът за придвижване по пътищата споделя, че не е допустимо наказателната отговорност да бъде сменена с административно наказателна и във всички случаи ще бъде формирано досъдебно произвеждане, което може да приключи със съглашение или с присъда (осъдителна или оправдателна).

Наказанията са отнемане от независимост от една до три години и с санкция от двеста до хиляда лв.. Това обаче при Белослава, която беше лице на акцията " Не карам пил " няма по какъв начин да се случи, защото дрегерът, възложен от ченгетата, се оказва, че е без наложителната пломба, което слага под въпрос достоверността на данните от него. Заради това прокуратурата не е намерила задоволително съображение, с цел да повдигне обвиняване в съда против звездата и дело няма по какъв начин да има.

Кръвни проби

Първоначално излезе информация, че са взети и кръвни проби от певицата, с цел да се откри с по-голяма акуратност промилите алкохол, само че по-късно се оказа, че тя е отказала да направи такива проучвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР