КАТ заварди пътя с 200 камери за скоростКАТ извади всичките

...
КАТ заварди пътя с 200 камери за скоростКАТ извади всичките
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” във вторник, 17 април 2018

КАТ заварди пътя с
200 камери
за скорост


 кат, радар

КАТ извади всичките си близо 200 нови и остарели камери за засичане на скорост по пътищата. Акцията стартира през вчерашния ден и ще продължи до неделя. Патрулите застават и по автомагистралите, и по рисковите прави от първокласни, второкласни и третокласни пътища.

Постоянен арест за плевенчанката от автомагистрала „ Тракия “

 02_02_1

“Искам да поднеса откровените си съболезнования за починалите. Не мога да опиша съжалението си. Не чакам хората да ме схванат. Искам всички, които са в болница, да оздравеят ”. Едва сдържайки сълзите си и с тези думи 29-годишната Цвета Таскова от Плевен се обърна към състав на Софийския областен съд. Вчера магистратите взеха решение да я остави непрекъснато зад решетките, тъй като имало задоволително данни, че е предизвикала случая.

Президентът изнесе обществена лекция в УНСС
Министерски съвет не съгласувал с Радев позицията за Сирия
Държавният глава смая аудиторията с цитати от Гьоте на немски


 04_01

Правителството не е съгласувало с мен позицията си за ударите в Сирия, призна през вчерашния ден Румен Радев, откакто изнесе лекция в УНСС за социално-икономическото развиване на България. Той похвали военното и цивилното ни разузнаване, които си свършили работата и предоставяли своевременна информация. Според него последните офанзиви посочили, че Организация на обединените нации все по-често е подценявана, а никой не може да я замести.

Бойко Борисов от Прищина:
Егоизмът на водачите носи катаклизми на Балканите


 01_boyko

Егоизмът на Балканите би трябвало да бъде пропуснат, тъй като, проявен даже в една страна, ще провокира прелом във всички останали. Това обръщение към водачите от района насочи министър председателят Бойко Борисов по време на срещата си с президента на Косово Хашим Тачи. По време на визитата си в Прищина, българския министър-председател разяснява, че за 10-те си години самостоятелност Косово е постигнало забележим прогрес и е на верен път.

Правосъдието у нас се препятства от Брюксел

 11-01-kuti

Неефективността в тази област е резултат от няколко фактора, погрешно е да се приписва единствено на неприятните служители на реда, на корумпираните прокурори и съдии – разбор на доктор Илия Илиев

КСНС: Ще има ли въпроси без отговори?

 10-01

Няма ли ракетните удари да ускорят осъществяването на рекомендациите от преди близо година? – коментар на Спирдон Спирдонов

Путин не е бил
предизвестен за
ударите в Сирия


 славчо велков

Интервю със Славчо Велков

Еднодневни трудови контракти може да се сключат единствено при тези условия

 контракт

Трудово-правна консултация на “Труд”

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР