Късно снощи, съставът на Фиорентина се класира за финала за

...
Късно снощи, съставът на Фиорентина се класира за финала за
Коментари Харесай

Във Фиорентина се наслаждават на успеха си

Късно нощес, съставът на Фиорентина се класира за финала за купата на Италия. Равенството 0:0 срещу Кремонезе вкъщи бе изцяло задоволително за „ виолетовите “ да си обезпечат мач за огромен трофей, за първи път след повече от 20 години. 

Тимът от Флоренция откри своето място на финала след общ резултат 2:0 и ще се изправи против Интер в края на месец май на „ Стадио Олимпико “ в Рим. Изключително благополучен след огромния триумф бе босът на „ ла виола “ Роко Комисо. Той поздрави наставника Винченцо Италиано и не спести положителните думи по адрес на играчите.

„ Много съм благополучен, тъй като постигнахме нещо необикновено. Единственото, което можем да сторим оттук насетне е да гледаме мач за мач и да чакаме с неспокойствие финала. Не мисля, че заслугата за триумфа е моя, аз просто устоявам клуба финансово, само че всичко се дължи на треньора и играчите. Италиано е страховит и прави отлично своята работа, като на дневен ред в никакъв случай не е стояла негова промяна. Винаги съм го подкрепял, даже и в най-трудните моменти, когато бе подложен на критика, само че в този момент всички имаме мотив да бъдем щастливи. Ще участвам освен на финала, само че и на дуелите против Базел от Лигата на конференциите, единствено се надявам, че Господ ще бъде с нас, и нека до края на сезона имаме още доста хубави моменти “, сподели Комисо
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР