Късно снощи ПСЖ елиминира след 1:1 в Париж и 4:1

...
Късно снощи ПСЖ елиминира след 1:1 в Париж и 4:1
Коментари Харесай

Верати: Показахме на какво сме способни

Късно нощес ПСЖ отстрани след 1:1 в Париж и 4:1 в първата среща три седмици по-рано в Испания. Въпреки това срещата би могла да се развие и по-различен метод, само че отлични намеси на, сред които и избавен дузпа на, не разрешиха на играчите на да се приближат повече към освен това от почетно отпадане. Халфът на парижани приказва след срещата за представянето на своя отбор и продължаването в идната фаза.

“Чувствам се значим тук, за моите съотборници, за треньора и за клуба. Знам, че моите съотборници имат религия в мен и това ми разрешава да демонстрирам най-хубавото от себе си. Мисля, че са минали 26 години откогато отстранихме Барселона за последно. Знаехме тяхните мощни страни, само че показахме на какво сме способни в двата мача и в този момент сме щастливи.

Когато си победил с 4:1, втората среща постоянно е малко по-различна. Искаш да се защитаваш добре, само че Барселона са толкоз положителни в контрола на топката, напряко са съвършени в това. Те те изтощават с контрола си и когато получиш топката към този момент си некадърен да котнтраатакуваш по този начин, както искаш. Липсваха ни съществени играчи като,, а и тази групировка 3-4-3 ни затрудни,” съобщи Верати.

След това той разяснява отпадането дневно по-рано от, защото при парижани дружно с него има няколко представители на Италия.

“Гледах срещата на Юве, отпадането им бе разочароващо, имам доста другари там. Това бе вманиачен мач, само че на това равнище всяка неточност може да е съдбовна. Това прави Шампионската лига толкоз вълнуваща,” разяснява италианският национал.
Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 10 март  Пари Сен Жермен 1:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР