Късно снощи Леонид Волков, сътрудник на Алексей Навални, беше нападнат

...
Леонид Волков

Снимка: Telegram

Коментари Харесай

Леонид Волков след побоя: Очевиден, типичен и характерен гангстерски поздрав от Путин

Късно нощес Леонид Волков, помощник на Алексей Навални, беше атакуван във Вилнюс. Прессекретарят на Навални Кира Ярмиш сподели, че нападението е станало покрай къщата на Волков. Нападателите са счупили прозореца на колата му, пръснали сълзотворен газ в очите му, след което нападателят почнал да бие Волков с чук.

„ Сега Леонид е вкъщи, полицията и колата за спешна помощ са на път към него “, написа Ярмиш.

Директорът на фондация „ Антикорупция “ Иван Жданов разгласява фотоси на Волков след нападението

Ярмиш даде и детайлности за нападението над Волков:

„ Той почнал да отвръща на удара с вратата на колата и с краката си. За да може да го удрят където и да е, само че ной-вече в краката ”, сподели Ярмиш.


Журналистът Сергей Пархоменко посочи, че Волков живее във ваканционно населено място във Вилнюс.

„ Тоест, това не е инцидентен махленски гамен или обирджия. Това е човек, който особено е отишъл там, с цел да нападне Волков “, написа той.

Леонид Волков е откаран в болница, удостовери Иван Жданов. От литовската полиция споделиха, че на 12 март във Вилнюс в 22:06 локално време „ мъж, съветски жител, е бил обичай покрай дома си “.

Леонид Волков разгласява видео, в което споделя детайлности за нападението. Политикът сподели, че си е у дома и благодари за думите на поддръжка

„ Искаха да ме накълцат. Мъж ме атакува с чук тъкмо в двора на къщата, като ме удари 15 пъти по крайници. По някаква причина кракът остана недокоснат. Боли ме при вървене, само че споделят, че няма строшаване. Счупи обаче ръката ми. Това е печеливш бизнес. Но ще продължим да работим. Няма да се отхвърляме “, сподели Волков.

Той назова нападението „ явен, характерен и присъщ гангстерски привет от Путин от гангстерски Санкт Петербург “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР