Късно снощи Англия загуби с 2:1 от Франция и отпадна

...
Късно снощи Англия загуби с 2:1 от Франция и отпадна
Коментари Харесай

В Англия недоволстват от съдията на мача с Франция въпреки двете дузпи

Късно нощес Англия загуби с 2:1 от Франция и отпадна на 1/4-финалите на Световното състезание в Катар. " Трите лъва " получиха две дузпи в дуела, само че Хари Кейн пропусна втората, което докара до загубата. Въпреки това бразилският арбитър Уилтон Сампайо получи доста рецензии на Албиона за метода, по който управлява дуела. Един от гневните му критци бе Гари Невил, който съобщи, че Сампайо е безспорна смешка като арбитър и е бил неверен избор за мач на толкоз високо равнище.

" Той имаше безспорен призрачен сън с този мач. Този арбитър е безспорна смешка. Всички ще кажат, че това са извинения и всичко е поради загубата на Англия, само че той просто е неприятен арбитър, не е на равнище за подобен мач, " съобщи Невил.

Бившият десен бек се изрече доста сериозно и съответно към решението на Сампайо при първия гол на Франция, когато англичаните претендираха за фал на Дайо Упамекано против Букайо Сака, само че такова не бе отсъдено, а при последвалата офанзива се стигна до първото попадение.

" Това бе елементарно решение. Той го ритна в крайници и не разбирам за какво това не е фал. Той го ритна и трябваше да има свободен удар. Упамекано опита да завоюва топката на три или четири пъти, когато нямаше по какъв начин да стане против Сака и Кейн, " сподели Невил.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР