Късна драма изпрати областният управител на Пазарджик Стефан Мирев в

...
Късна драма изпрати областният управител на Пазарджик Стефан Мирев в
Коментари Харесай

Драматичен фотофиниш при третия мандат на ГЕРБ в Пазарджик

Късна драма изпрати регионалният шеф на Пазарджик Стефан Мирев в 45-то Народно заседание. До последно панагюрецът водеше борба с досегашният депутат на Политическа партия ГЕРБ от 13-ти МИР - Пазарджик Десислава Тодорова за третия мандат. В последна сметка след трагичен фотофиниш Мирев сграбчи последната квота с 4123 преференции, единствено с 57 повече от тези на Десислава Тодорова, която го водеше на собствен ред преди култивиране на последните градски секции в родния град на губернатора.

Двамата се оказаха претендентите на ГЕРБ в Пазарджишко с най-голяма поддръжка след първенецът по персонални желания за втори следващ път - Димитър Гечев от Велинград, който реализира неповторимите над 5280 преференции, гарантиращи му трети мандат. Третото депутатско кресло отива при лидерът в листата - на обединението ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в Пазарджишко - Екатерина Захариева. Областният координатор на партията на Бойко Борисов Найден Шопов е едвам на 4-то място в желанията на гласоподавателите с 3052 преференции.

Той е изпреварил с 329 гласа пещерката Десислава Костадинова, която след два следващи мандата в Народното събрание към този момент няма да бъде народен представител.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР