Късметът не е нещо, което можем да намерим отнякъде. Той

...
Късметът не е нещо, което можем да намерим отнякъде. Той
Коментари Харесай

С какъв късмет сте родени според зодията

Късметът не е нещо, което можем да намерим отнякъде. Той е присъщ и всеки от нас разполага с разнообразни “дози” от него. Някои са същински късметлии, до момента в който други постоянно получават нещата по по-трудния метод. Открийте своята зодия и вижте с какъв шанс сте родени по отношение на звездата, под която сте се родили.

Овен

Овните са ръководени от планетата Марс и за тях е особено постоянно да се впускат в борби. Тези борби обаче приключват с триумф за вас. Късметът ви се отразява във вашата мощ и мотивация.

Телец

Телците по-скоро са родени с дарбата да умеят да отвръщат на ударите. Научили сте се да оцелявате, макар тестванията, които всекидневно ви чакат “зад ъгъла”.

Близнаци

Близнаците също не са от късметлиите. Постоянно се сблъсквате с премеждия и компликации, само че с всички качества, които притежавате, съвсем не усещате неналичието на шанс.

Рак

Раците са може би най-надарени с шанс. Родени сте под щастлива звезда и би трябвало да сте същински признателни, защото те непрекъснато ви показват верния път.

Лъв

За вас шансът не е от никакво значение. Сами определяте разпоредбите в живота си и сте ваятел на живота си. Вие определяте в каква тенденция да продължи животът ви.

Дева

Девите също не са от огромните късметлии, само че пък това си има своите изгоди. Смята се, че са най-издръжливата зодия в зодиака и компликациите ви учат да покажете на света, че всичко се преодолява, а по-късно да помогнете на близките да го сторят и те.

Везни

Везните са ръководени от Венера, на което се дължи и оптимистичният им темперамент. Може би тъй като виждат света в розово, са склонни да минават през всичко с лекост.

Скорпион

Въпреки че си падат повече песимисти, Скорпионите имат шанс. За да се задейства той обаче е нужно малко изпитание от тях самите, а по-късно могат да получат всичко, което пожелаят.

Стрелец

Истински щастливци са Стрелците. От всеки негатив постоянно извличат единствено изгодите за тях и провокации съвсем не срещат.

Козирог

За вас е отредено да сте тези, които първи се сблъскват с провокациите и неволите в живота, с цел да могат останалите да минат по утъпкан път. И въпреки всичко, колкото и ужасно да звучи, преминавате през всичко с лекост.

Водолей

Водолеите са изтеглили несъмнено най-късата съчка. С право твърдите, че ориста не е на ваша страна, защото изобщо не може да разчитате на шанс. Всичко би трябвало да преминавате с доста старание и болежка.

Риби

Рибите могат да се похвалят със забележителен шанс, завещан от две планети. Истински щастливци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР