Късмет за зодиите: Днес е денят за изгодни големи покупки.

...
Късмет за зодиите: Днес е денят за изгодни големи покупки.
Коментари Харесай

Късмет за зодиите: Днес е денят за изгодни големи покупки

Късмет за зодиите: Днес е денят за преференциални огромни покупки. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие – другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание – помислете за това като за късмет да си отдъхнете.
Телец
Възможни са преференциални огромни покупки, изключително през първата половина на деня. Отлична облага би било, да се снабдите с книги, разнообразни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни стратегии, компютърен програмен продукт и аксесоари, автоаксесоари, такъми за пътешестване или за договаряния (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното приемане и разбор, както и положителното действие на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.
Близнаци
Това е ден, в който извънредно значимо ще стане благородството и достойното държание във връзка с индивида, изпитващ към Вас мощни усеща. Не би трябвало да се възползвате от непознатите недостатъци или да постигате своето с ултиматум – използвайте мирните почтени способи за постигане на своите цели. По начало Близнаците рядко съумяват да избягнат споровете с околните хора. Възможни са разногласия на битова основа. Денят е и изключително несъответствуващ за започване на взаимни инициативи, защото общите неща ще бъдат захвърлени незавършени.
Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.
Лъв
Оставете някъде револвера си – шести диаметър! В дадения миг няма потребност да вършиме разбор – дано хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на протест, само че с мозъка си разбирате, че през днешния ден напълно не е този ден, когато би трябвало да влезете в сходна битка. Нека този сюжет да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, по какъв начин ще наблюдавате развиването на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате, че сте избрали кротичък път. И помнете: „ Този, който идва с меч, от меч умира ”.
Дева
Колкото и да се пробвате да поукрасите нещо, в случай че това не се получава, значи по този начин и би трябвало да бъде. Не губете времето си на вятъра, обслужвайки стилните трендове. Харесвайте си това, което си харесват, и престанете да се тревожите за това, което ще кажат хората от страни за Вас. Ако харесвате разноцветни синджири, носете ги и за напред. Ако най-голямо наслаждение Ви доставя музиката в жанр „ диско ”, увеличете звука Гордейте се от това, което сте, и от детайлите, които Ви отличават от всички останали хора в този свят.
Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.
Скорпион
Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Намерете място, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко. Не може да се каже, че огромен и самостоятелен човек като Вас, се нужжждае непрекъснато някой да го държи за ръката. Като независим човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате задоволително удобно.
Стрелец
Животът се състои от дреболии. Пиете кафето със соево мляко или зелен чай с мед? Отначало слагате чайника, или първо слагате самун в тостера? Когато пътувате, предпочитайте обиколните пътища към обитаемоте места, или Ви харесва да минавате през центъра им? Какво притегля вниманието Ви по пътя? Разбира се, това са дреболии, само че точно те придават на живота Ви усет и цвят. И защото сте изключително схватлив човек, знаете чудесно, че изследвайки, признавайки и отдавайки нужното на дреболиите, получавате ключ към триумфа.
Козирог
Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове…
Водолей
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит.
Риби
Покажете през днешния ден на своя обичан човек усърдие и подготвеност да извършите всяка сложена Ви задача. Тези качества, безспорно, ще му харесат и ще Ви предадат обаяние в неговите очи. А на Вас единствено това Ви трябва….
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР