Касиерката, източила един милион лева от сметките на клиенти, е

...
Касиерката, източила един милион лева от сметките на клиенти, е
Коментари Харесай

Криминален психолог с горещи разкрития за аферата с влюбената банкерка

Касиерката, източила един милион лв. от сметките на клиенти, е желала да бъде обичана, да стане майка. С това изяснява дейностите й престъпен психолог, представен от bTV. В търсене на внимание тя изпраща парите на безусловно чужд човек в Монтана.

Интересни и чисто психически аспекти на аферата с източените над 1 млн. лева от банка във Варна разкри престъпният психолог проф. Калин Гайдаров.

38-годишната Невена Й. Беше уличена в присвояването на над 1 млн. лева от банка, в която работела. Част от парите тя изпратила на мъж от Монтана, с който общувала единствено онлайн.

„ Получило разбъркване сред това, което принадлежи на институцията и това, което принадлежи на човек “, сподели проф. Гайдаров и добави, че когато човек работи в банка и с доста пари, изкушението е огромно. „ Друга е случката с този неразбираем виртуален сътрудник. Общуването в мрежата е задоволителни пълноценно за характерна категория хора “, разяснява той.

„ Нещата са съществени от чисто престъпна позиция “, добави криминалистът. Според него, обаче, претекстът на банкерката е чисто персонален и психически: „ На 38 година тя е с капацитета, който тя би трябвало да разгърне. Има пориви, капацитет, който би трябвало да бъде разпрострат. Той е обвързван с майчински инстинкти. Този повод от природата, той би трябвало да се осъществя “.

„ Друг въпрос е, че тази банка би трябвало да има задоволително мощен надзор, да следи какво се случва. Но в последна сметка не можете да влезете в главата на един човек, колкото и да се пробвате “, сподели проф. Гайдаров. Според него, нищо не се е трансформирало от времената с любовните истории, разказани в литературата: „ Това се случва по един софтуерен метод.

Ексклузивно в БЛИЦ! Първи СНИМКИ на виртуалния ухажор на банкерката Невена, отмъкнала 1 милион лв.

"Същата история като Ромео и Жулиета, само че трансферирана в днешно време “. Криминалистът счита, че банкерката е желала да се осъществя като персона, въпреки и по един много необикновен метод:

„ Можеш да си въобразяваш част от нещата и да ги реализираш по чудноват метод “. Според него фактът, че тя има тип на непретенциозен и затворен човек, пречи на общественото другарство, към което всички ние се стремим.

Проф. Гайдаров акцентира, че фактът, че преди присвояването на парите банкерката и татко и са теглили заеми, парите от които също са изпратени на непознати, приказва, че цялата история в действителност има персонален миг, а не става въпрос единствено за лакомия.

Ексклузивно в БЛИЦ! Първи СНИМКИ от охолния живот на банкерката Невена, отмъкнала 1 милион лв.

„ Възможно е да бъде манипулирана с доста неща през тази връзка с този чудноват човек, който ние към момента не знаем кой е. Но най-вероятно става дума за подобен вид операция “, сподели криминалистът.

„ Искала е да бъде потребна, да бъде обвързвана и да бъде майка. Реализацията е странна, тя е неуместна, само че хората стартират да живеят по някакъв откъснат метод “, добави той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР