Къщата за гости на попфолк певеца Милко Калайджиев се продава

...
Къщата за гости на попфолк певеца Милко Калайджиев се продава
Коментари Харесай

НАП продава къщата за гости на Милко Калайджиев за 600 бона


Къщата за посетители на попфолк артиста Милко Калайджиев се продава за най-малко 600 бона обществено на търг. Това излиза наяве от известие на Националната организация по приходите (НАП). Внушителната сграда се намира в свиленградското село Мезек, като търгът е с скрито наддаване и е плануван за 15 май тази година. Първоначалната цена е 600 000 лв., а размерът на депозита за присъединяване е 120 хиляди лв., внасят изясненост от организацията.

" Къща за посетители за различен селски туризъм, с повърхност 340,93 кв. м, състояща се от два надземни етажа и полусутерен, както и дружно с всички останали постройки, в това число жилищна постройка с повърхност 20 кв. м. Имотът има построен тръбопровод, канализация, електрификация. Разполага с 5 удобно и съвременно обзаведени стаи. В стаите има климатик и централно отопление, WI-FI, интернет, цифрова телевизия и LED тв приемник. Всяка стая разполага със личен хигиеничен възел с душ кабина. Сградата е в чудесно положение ", се споделя в известието на данъчните.

" С Национална агенция за приходите водим каузи от 3 години. Делата си вървят, ние ги съдим, по-късно те ни съдят и по този начин. 284 къщи се въртим в този кръговрат. Няма нищо трагично и даже да ми вземат къщата. Не ме интересува и грам ", разяснява фолклегендата Милко Калайджиев.

В края на 2019 година беше оповестено, че къщи за посетители у нас ще би трябвало да върнат общо 46,4 млн. лева като резултат от инспекцията на Държавен фонд " Земеделие " на всички обекти, които са направени с европари по Програмата за развиване на селските региони за интервала 2007-2013 година.

Тогава беше оповестено, че Калайджиев би трябвало да върне към 304 хиляди лв.. Певецът нееднократно е обявявал пред медии, че е безупречен, заявил е всичко и е съзнателен поданик, а къщата се употребява по предопределение, написа България Днес.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР