Къщата на Вип Брадър 2017 се превърна в място на

...
Къщата на Вип Брадър 2017 се превърна в място на
Коментари Харесай

Линейка хвърчи към къщата на ВИП Брадър, Марги Хранова припадна

Къщата на Вип Брадър 2017 се трансформира в място на кошмара. След като първо Антон Стефанов припадна на двора, часове по-късно с Маргарита Хранова се случило нещо ужасяващо. Това разкриха източници от кухнята на медията. Скрита от феновете останала драмата с огромната наша певица, която докарала до потрес съквартирантите, оповестява " Пик ".

Най-вече дамите в Къщата, които се разпищели от смут като я видели съвсем да се свлича на леглото в спалнята. Снощи по време на номинациите бе единствено загатнато, че Маргарита Хранова има съществени здравословни проблеми. А задачата с висенето на студа и под дъжда с часове тотално е влошило положението й. Както разбрахме още нощес, Марги Хранова има проблеми със сърцето. И тъкмо те станали причина за бързата интервенция на незабавна помощ в Нови хан. На изпълнителката мощно й призляло като безусловно пребледняла като платно, а пулсът й бил доста учестен. Очевидно е получила рецесия.

Маргарита Хранова постоянно пие избраните за положението си медикаменти, само че се наложило да й създадат кардиограма и да й дадат спомагателни лекарства, с цел да се възвърне. Слава Богу, че не се е стигнало до откарване в болница, само че бързата реакция на съквартирантите предотвратила това. В момента едни упрекват Мегз, а други самия Биг Брадър, който не се посвенява да излага участниците си на същински тормоз.

“Навън беше свиреп мраз, задачите треперехме. Марги се усещаше зле още на двора, само че все пак не се отхвърли и не пожела да си влезе в къщата на топло. Тя е необикновено мощна и корава жена ”, хвалели я Тото от СкандаУ и Сашка Васева. Мнозина обаче са уверени, че дизайнерката Мегз е по-виновна и от Големия брат. Поради това, че избра да организира деловия си диалог от цели 40 минути, през които остави съквартирантите си на студа и дъжда. Как ще се развият връзките оттук насетне, следва да забележим.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР