Къщата-дворец на Галена с 11 спални е вече готова. Имотът

...
Къщата-дворец на Галена с 11 спални е вече готова. Имотът
Коментари Харесай

Вижте къщата на Галена с 11 спални

Къщата-дворец на Галена с 11 спални е към този момент подготвена. Имотът е с умопомрачителната повърхност от 1900 кв. метра и има 11 спални, както и панорама без аналог. Сградите са глътнали над 3 млн. лева Собственост са на предприемача Галин Анастасов и брачната половинка му – певицата Галена.

„ Планираме да заживеем тук от идната пролет, минахме през много премеждия, до момента в който създадем къщата си, само че в последна сметка успяхме. Оказа се, че да си направиш сходна къща, не е по никакъв начин елементарно и би трябвало да преминеш през голям брой институции, борба с еколози и така нататък, само че най-сетне правдата спечелва “, разяснява вложителят пред borbabg.com.

Казусът с обекта бе един от най-парливите за остарялата столица през последните години, защото природозащитници и вложители се бяха хванали гуша за гуша дали може да се прави нещо на поляните на кв. „ Картала “, както и измежду боровата гора. След люта борба в съда и строително ембарго поради голям публичен напън обаче притежателите на парцели, измежду които са и Галин и Галена, към този момент нямат проблем да приключват плановете си.



От община Велико Търново сега са задвижили процедура за създаване на подземно трасе за елмрежа с огромен трафопост, от който енергото ще обезпечи ток на всички в региона. „ Бях подготвен да карам на генератори или на фотоволтаици, само че излиза много скъпо.

Заради процедурите и разногласията към застрояването нямаше по какъв начин да имаме ток, само че към този момент няма спънка “, обясни още от събитията около строителството на къщата си предприемачът. От районната екоинспекция са дали позитивно мнение за това, че подземното елтрасе може да бъде направено и то по никакъв метод не визира екологични зони или техните жители.

8 години след старта на строителството на най-панорамното място в кв. “Картала” най-голямата къща в Централна Северна България ще има елзахранване. Казусът с обекта бе един от най-парливите за остарялата столица през последните години, защото природозащитници и вложители се бяха хванали гуша за гуша дали може да се прави нещо на поляните на кв. „ Картала “, както и измежду боровата гора. След люта борба в съда и строително ембарго поради голям публичен напън обаче притежателите на парцели, измежду които са и Галин и Галена, към този момент нямат проблем да приключват плановете си.

От община Велико Търново сега са задвижили процедура за създаване на подземно трасе за елмрежа с огромен трафопост, от който енергото ще обезпечи ток на всички в региона. „ Бях подготвен да карам на генератори или на фотоволтаици, само че излиза много скъпо. Заради процедурите и разногласията към застрояването нямаше по какъв начин да имаме ток, само че към този момент няма спънка “, обясни още от събитията около строителството на къщата си предприемачът. От районната екоинспекция са дали позитивно мнение за това, че подземното елтрасе може да бъде направено и то по никакъв метод не визира екологични зони или техните жители.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР