Кървав инцидент стана на Гергьовден във Враца, съобщи BulNews. Жена

...
Кървав инцидент стана на Гергьовден във Враца, съобщи BulNews. Жена
Коментари Харесай

Кола помете жена във Враца, лекари се борят за живота ѝ

Кървав случай стана на Гергьовден във Враца, заяви BulNews. Жена е била пометена от кола, като положението ѝ е сериозно.
Зловещата злополука е станала в ранния следобяд на бул. „ Европа”, до блок 201. Жена на 52 години тръгнала да пресича пътното платно, когато била блъсната от лек автомобил „ Шкода” с врачанска регистрация.

От жестокия удар пешеходката е получила мозъчен кръвоизлив и лицеви контузии. Тя неотложно била откарана с кола за спешна помощ към врачанската болница, където лекарите вършат всичко по силите си, с цел да спасят живота ѝ.

„ Шкода”-та била ръководена от младо момче, което идвало откъм Кулата към Враца. Той описа, че забелязал пешеходката отдалече и се опитал да я заобиколи. В последния миг обаче дамата трансформирала посоката на придвижването си, младежът не съумял да реагира и я блъснал.

Отзовалият се на мястото полицейски екип проверява аргументите, довели до произшествието. Ченгетата установили, че на мястото няма никакъв спирачен път. Водачът на колата е тестван за приложимост на алкохол, като тестът му е негативна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР