Карта: bgcf.bgКолоездачната обиколка на България ще бъде излъчвана пряко онлайн.

...
Карта: bgcf.bgКолоездачната обиколка на България ще бъде излъчвана пряко онлайн.
Коментари Харесай

Обиколката на България ще се предава пряко онлайн

Карта: bgcf.bg

Колоездачната обиколка на България ще бъде предавана директно онлайн. На уеб страницата на федерацията (bgcf.bg) ще има линк, който ще дава опция надпреварата да бъде следено онлайн във Фейсбук и YouTube.

70-ото издание на обиколката стартира с увод към храм-паметника “Св. Александър Невски ” от 18 ч идната събота - ще бъдат избрани носителите на другите лидерски фланелки. На другия ден има два полуетапа - София - Пирдоп и Пирдоп - Троян. После са стадиите Троян - Казанлък, Казанлък - Бургас, Бургас - Сливен и Сливен - Шумен, като за първи път в историята (първото издание на обиколката е през 1924 г.) финалът ще е в този град, предава 24 часа. 

От Министерството на младежта и спорта са отпуснали 180 000 лева за обиколката, а бюджетът е към 400 000 лева, като разноски поемат също общините-домакини на стадии, и главният спонсор ДЗИ. За разлика от годините, когато предходното управление на колоезденето имаше проблеми с заплащанията към Министерство на вътрешните работи за защита и това докара до банкрут, в този момент нещата са наред. За момента са преведени парите на 4 от 5-те регионални ръководства на полицията.

Към нашата обиколка има засилен интерес от тимове от чужбина, откакто поради административни промени тази на Румъния няма да се състои.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР