Карлос Насар получи наградата за спортист номер 1 на месец

...
Карлос Насар получи наградата за спортист номер 1 на месец
Коментари Харесай

Карлос Насар се цели към завръщане в залата след пет месеца

Карлос Насар получи премията за състезател номер 1 на месец април и показа на конференция, че чака след пет месеца още веднъж да може да тренира в залата.

Естествено, това е обвързано с идеалния вид за възобновяване му от тежката травма, за която преди се смяташе, че може да го извади от строя за още по-дълго време.

“Лечението върви добре, само че занапред стартира. Трябва да съм деликатен отсега нататък, с цел да се възстановя обикновено. Последните прогнози са, че след пет месеца бих могъл да давам оптимални резултати. Но всичко зависи от мен и това по какъв начин ще се оправя с възобновяване.

Ако до момента визията ми за подготовка е била една, в този момент би трябвало да се старя още повече отпреди. След пет месеца бих могъл още веднъж да подвигам щанги.

Аз избирам да си упражнявам с персоналния треньор, другояче нямам спорове с никого, нито с Иван Иванов, нито с който и да е. Имам си желания за метода и местата на тренировките.

Аз се поучавам с националните треньори и заместниците им, с цел да върви спортът. Ако няма схващане, няма по какъв начин да се случват нещата, всичките мислим за медали. Трябва да работим дружно както и до момента, както и ще продължаваме отсега нататък. Никой няма срещу това нещо, а виждате резултатите.

Обмисляме дали вървим на Световното, ще забележим кое е най-добре за моето възобновяване ”, сподели Насар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР