Карлос Мигел Вака Алварадо от град Чагайминос, Еквадор, през целия

...
Карлос Мигел Вака Алварадо от град Чагайминос, Еквадор, през целия
Коментари Харесай

В Еквадор са открити скелетите на древна раса великани

Карлос Мигел Вака Алварадо от град Чагайминос, Еквадор, през целия си живот се е интересувал от археология. Това е повода да открие група от многочислени великански човешки скелети.Костите са високи към 7 метра и са открити в планините на региона на Амазонка. Седемте фрагмента на скелета са деликатно оценени от доста специалисти, които стигат до заключението, че тези кости са част от човешки скелет, седем пъти по-голям от актуалния човек.Четете още: Археолозите вършат шокиращо изобретение в антично заравяне на деца

 В Еквадор са открити скелетите на антична раса великански хора
В Еквадор са открити скелетите на антична раса великански хораЛегендите описват, че този район е бил прочут като „ Гробището на боговете “, защото в древността е бил населяван от великани. Много специалисти настояват, че това място е Изгубеният град на колосите, защото там са открити доста пирамиди, а размерът им доближава 80 метра височина и 80 метра широчина.Освен това, към тези пирамиди са открити голям брой предмети, които евентуално са били употребявани за рандеман. Експертите считат, че това място е принадлежало на незнайна мистериозна просвета преди инките.Гледайте видеото:
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР