Карлос Алкарас заяви, че е много развълнуван от възможността да

...
Карлос Алкарас заяви, че е много развълнуван от възможността да
Коментари Харесай

Алкарас: Надявам се да се изправя срещу Джокович


Карлос Алкарас съобщи, че е доста разчувствуван от опцията да се изправи против Новак Джокович на Мастърс шампионата в Монте Карло. След купата си в Маями младежът е определян от доста почитатели и специалисти като предстоящ №1 в света, само че той явно няма желание да изчаква добродушно шанса си и би желал да премери сили с сегашния водач в ранглистата допустимо най-скоро.

„Има възможност да се изправя против Джокович на четвъртфиналите и в действителност се надявам това да се случи. Няма да ми е елементарно, защото това ще е първото ми присъединяване в Монте Карло, само че ще направя всичко допустимо да се оправя с напрежението и да съумея да управлявам страстите си“ – разяснява международният №11 на конференцията преди първия си мач в Княжеството.

„Не желая да бързам и да виждам прекалено много напред. В момента мисля само за идващия мач. Въпреки това няма по какъв начин да не ме изкушава мисълта да се изправя против международния №1 единствено след няколко дни. Това ще е необикновено преживяване за мен. За да стигна до такава степен обаче би трябвало да печеля два други мача, а с цел да се случи това ще е належащо да дам всичко от себе си“ – добави възпитаникът на Хуан Карлос Фереро.

Както Джокович, по този начин и Алкарас ще стартират присъединяване си в Монте Карло от втори кръг. Първият конкурент на сърбина ще бъде Алехандро Давидович Фокина, а при възможен триумф лидерът на схемата ще се изправи против някой всред Давид Гофен, Иржи Лехечка, Даниел Еванс и Бенжамен Бонзи на осминафиналите.

От своя страна Алкарас ще играе против Себастиан Корда във втори кръг, а при вероятно класиране на осминафинал негов съперник ще бъде Тейлър Фриц, Лукас Катарина, Жо-Вилфрид Цонга или Марин Чилич.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР