Карлос Алкарас, който идния понеделник ще се завърне на върха

...
Карлос Алкарас, който идния понеделник ще се завърне на върха
Коментари Харесай

Карлос Алкарас има нужда да изчисти главата си преди Ролан Гарос

Карлос Алкарас, който идния понеделник ще се завърне на върха в международната класация, съобщи, че има потребност от няколко дни, с цел да " изтрие " от главата си загубата от унгареца Фабиан Марожан.

20-годишният испанец бе в страхотна форма на клей, като завоюва купите в Буенос Айрес, Барселона и Мадрид, преди шампионата в Рим.
 Унгарски квалификант шокира Алкарас в Рим Унгарски квалификант шокира Алкарас в Рим
" Бях съвършен във физическо отношение. Просто не се усещах удобно. Той ме накара да не се усещам добре на корта. Беше нападателен от самото начало ", съобщи Алкарас пред репортерите във Вечния град.

" Беше мъчно за мен да вляза в мача. Направих доста неточности, които по принцип не върша. Очевидно е, че такива дни се случват и би трябвало да се оправя с това ", призна испанецът.

" Във втория сет бях близо, имах шансове, само че не ги оползотворих. Той беше на високо равнище от самото начало, заслужаваше да завоюва. Сега ще умря малко. Имам потребност от няколко дни да изчистя главата си, с цел да бъде пресен за " Ролан Гарос ", приключи той. ", добави Алкарас.

" Няма загадка, би трябвало да се тренира. Ако желая да имам положителни резултати в Париж и да бъда в добра форма, би трябвало да упражнявам. Не можех да упражнявам три-четири дни подред, играх толкоз доста. Ще бъде в действителност добре да има дни за подготовка ", приключи Карлос Алкарас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР