Карлос Алкарас е новата голяма звезда на тениса и изглежда

...
Карлос Алкарас е новата голяма звезда на тениса и изглежда
Коментари Харесай

Малко ла*но: Алкарас подмина своя фенка и тя не му остава длъжа

Карлос Алкарас е новата огромна звезда на тениса и наподобява всеки последовател на спорта желае да се допре до него. Световният номер две завоюва единствено преди броени дни купата на Мастърса в Мадрид и незабавно отпътува за присъединяване на конкуренцията в Рим, където се нуждае от единствено една победа, с цел да си подсигурява завръщането назад на върха в класацията на ATP. 

Италианските последователи пък наподобяват мощно разчувствани от първото посещаване на 20-годишния играч в тяхната страна, като Алкарас мъчно може да направи даже една спокойна крачка в комплекса " Форо Италико ", защото почитателите непрекъснато го стопират за фотоси и се пробват да си откраднат оптимално доста време от него.

Самият Карлитос демонстрираше похвална сърдечност при взаимоотношенията си със локалната аудитория, само че и при положително предпочитание, то щеше да бъде безусловно невероятно за него да даде подпис на всеки един от искащите, което през вчерашния ден го накара да не удовлетвори част от фенските молби към него.

Това пък по никакъв начин не се хареса на една от зрителките, която беше подмината от първенеца на US Open и тя си разреши да го назова " малко ла*но " - pezzo di merda. Алкарас към момента беше задоволително покрай трибуните, с цел да чуе обидата по негов адрес, само че нямаше никакво желание да влиза в спор с въпросната дама и просто избухна в смях, намирайки занимателното в цялата обстановка.

Alcaraz got called " piece of shit " by an Italian fan for not signing him an autograph
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР